Gooitech.nl is een jong bedrijf bestaande uit twee personen, met al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van ICT. Door de jaren heen hebben wij ons verder ontwikkeld in het repareren van mobiele hardware. Denk hierbij aan mobiele telefoons, tablet’s & game console’s. Windows of Apple computers, het maakt ons niet uit, wij fixen het. Er zijn natuurlijk altijd apparaten die geen rendement, te oud zijn of niet gemaakt kunnen worden. Wij zullen dan altijd met een vrijblijvend advies komen om ervoor te zorgen dat de klant verder kan.

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ervoor gekozen om een vanuit een winkel te werken en op thuislocatie te komen. Hierdoor kan de klant zelf kiezen wat hem/haar het beste schikt. Verder vinden wij het uitermate belangrijk om onze klanten erop te wijzen dat alles wat wij uitvoeren, veilig, betrouwbaar en professioneel is.


Naam: Bas Walet
Ervaring: 10 jaar
Functie: Installateur, Reparateur, Adviseur & Oprichter van Gooitech.nl

Ik heb twee jaar geleden samen met mijn compagnon Ricardo Schutte besloten de stap te wagen om een Gooitech.nl om te starten. Na lange studies en ervaring in de branche opgedaan te hebben vond ik het tijd om de stap te wagen. ‘ik besloot om mijn vaste aanstelling in te leveren‘ omdat ik me nog verder wilde ontwikkelen en ik wil klanten meer mogelijkheden aanbieden dan dat mijn oude werkgever kon. Ik zou mijzelf niet omschrijven als de standaard ICT-‘Nerd‘ maar als iemand met net zoveel kennis. Daarnaast helpen mijn sociale vaardigheden om een band te creëren waar vertrouwen op plek één staat. Ik voel me het prettigst bij het idee, dat wanneer wij een klant helpen of iets uitvoeren, dat de klant het ook snapt en er iets van opsteekt. Praten in ICT-termen probeer ik zoveel mogelijk te vermijden, het draait om de oplossing.

Er is nog een doel dat ik voor ogen heb en dat is klanten die het nodig vinden ‘les te gaan geven‘. Les geven is misschien een overdreven woord, maar wat ik hiermee bedoel is ( de klant leren, middels normale termen, hoe ze zelf veel voorkomende problemen kunnen oplossen ).

 

 


Naam: Ricardo Schutte
Ervaring: 10 jaar
Functie: Installateur, Reparateur, Adviseur & Oprichter van Gooitech.nl

Inmiddels bijna drie jaar geleden ben ik samen met mijn compagnon Bas Walet in het diepe gesprongen en hebben we samen Gooitech.nl opgestart. Dit hebben we gedaan omdat we beide veel kennis en ervaring hebben op het gebied van IT en alles wat daar bij hoort. Ik denk dat het voor onze klanten heel fijn is dat we zeer flexibel zijn en op heel veel gebieden advies kunnen geven en uiteraard kunnen helpen bij het oplossen van allerlei uitdagingen. Gooitech.nl staat voor hoge service en kwaliteit, ook willen we de mensen in de winkel een relaxte sfeer laten beleven. Uiteraard staat er altijd een lekker bakje koffie of thee klaar. Ook zijn we zeer transparant, ben je bang voor hoge kosten? Overleg dan vooraf even met Bas of met mij zodat we een redelijke inschatting kunnen maken van de kosten.

Mijn plan is om samen met mijn compagnon het aanspreekpunt van het Gooi en Wijdemeren te worden voor eigenlijk alles wat te maken heeft met techniek.